Medlemsbrev december-januari


Året 2020 har nått sitt slut, ett år som för många varit väldigt tufft och annorlunda. Vi på Lunk i kring är mycket tacksamma att vi kunnat fortsätta vår verksamhet och kunnat erbjuda våra ryttare en glädjande stund i en annars väldigt annorlunda vardag. Vi går nu in i 2021 med alla fina och härliga minnen som ni givit oss och fortsätter hålla fokus framåt med förhoppningen om ett ljusare och lite mer ”normalt” år 2021.

Hemsida Skramur

I slutet av höstterminen hade vi ett mycket populärt och roligt discotema. På ridbanan spelades musik, och discokulor och serpentiner välkomnade ryttarna till en festlig stund att dansa loss på hästryggen eller bara njuta av musiken. Att rida till musik är verkligen en häftig känsla! Hemsida disco

julavslutningen var hästarna julfina och ryttarna letade efter tomten som hade lämnat julklappar under trädet! Hemsida julavslut

Under vinteruppehållet har både hästar och personal haft lite välförtjänt vintervila. Hästarna har haft en period då de varit helt lediga från ryttare på ryggen och istället har det blivit härliga promenader, pyssel, massage och såklart massa bus i hagen.

Vi har också hunnit med jullovsridning i januari.
Det var några fantastiska dagar med många glada och duktiga ryttare i ett härligt vinterväder!

    
Hemsida kolle barn

Vårterminen börjar närma sig start, nedan ser ni vilka terminsdatum som gäller för respektive dag:

Måndagar:                       1/2-31/5 (v.5-v.22)

Tisdagar:                          2/2- 1/6 (v.5- v.22)

Onsdagar:                        17/2- 2/6 (v.7-v.22)             Hemsida jullov

Torsdagar:                       28/1- 3/6 (v. 4- v. 22)

Lördagar:                         30/1- 22/5 (v.4- v. 20)

 

Inom kort kommer även en inbjudan till sportlovsridning v.9 skickas ut, så håll utkik på mailen!

Till vårterminen hälsar vi Natalia varmt välkommen till personalstyrkan. Natalia kommer att arbeta på måndagar och lördagar. Vi vill också tacka Rita för många fina år på Lunk i kring. Rita arbetade sin sista dag hos oss i december och vi önskar henne nu stort lycka till med sin egen verksamhet. Hemsida kram

 

Vi på Lunk i kring hälsar gamla och nya medlemmar
varmt välkomna till vårterminen 2021!


Kommentarer är avstängda