Presentation av Anna på frontbilden

Anna har ridit i drygt två år på Lunk i kring.

Anna tycker det är roligt att rida och sköta om hästarna, så att hästarna mår bra. Anna mår också bra att vara nära hästarna. Ridledarna är fantastiska och Anna mår bra när hon för ett fint bemötande av dem. Anna berättar vidare att alla hästar är mysiga och trevliga på olika sätt. Det är roligt att lära känna olika hästar och deras personligheter. Ridningen på Lunk i kring betyder mycket för Anna. 

Tema trafik

Förra veckan har vi haft trafik som tema .Våra elever fick rida och träna vid övergångställe, tanka, och stanna vid stoppskylt men även rida fort och rida sakta, det var mycket att tänka på! Våra duktiga elever och hästar klarade det jätte fint!!!! #hästar#drottningholm#hinder#hästitrafik

Kvällslektioner i nov/dec

När hösten och mörkret faller på är det fantastisk mysigt att få spendera kvällen i stallet, hos våra lurviga, varma och kärleksfulla hästar! Under november månad finns det möjlighet att boka ett eller flera ridpass på tisdags- och onsdagskvällar.
Upplägg: 30 minuter ridning på ridbanan, därefter häst och stallpyssel efter önskemål. Total tid ca 45 minuter.
För vem: Barn och ungdomar med eller utan funktionsvariation. Maxvikt 65 kg. Medlemskap i föreningen (200 kr/år) krävs.
Kostnad: 330 kr per gång.
Välkomna att anmäla er till ett eller flera tillfällen:
Tisdag 7/11 kl. 18.30
Tisdag 14/11 kl. 18.30
Tisdag 21/11 kl. 18.30
Tisdag 28/11 kl. 18.30
Tisdag 5/12 kl. 18.30
Onsdag 15/11 kl 17.00 eller 18.00
Onsdag 22/11 kl 17.00 eller 18.00
Onsdag 29/11 kl 17.00 eller 18.00
Frågor och anmälan till isabella@lunkikring.nu

Välkomna !

Tema WE bana

WE är en förkortning på working equitation och är en bred gren .Enkelt kan det beskrivas att man följer en bana med olika hinder/utmaningar där häst och ryttare i samspel och förtroende ska ta sig igenom denna bana eller program med noggranna vägar, precision, och lite fart och fläkt.

Nyfiken på kannan, vad gör man med den? slalombana rida runt stor cirkel runt koner, ringa i klockan och flytta koppen, många olika hinder man ska igenom!

Medlemsbrev september 2023

Hej alla medlemmar!

Bifogat finner ni ett medlemsbrev med uppdateringar från oss 😊

Det börjar också närma sig planeringen inför vårterminen hos oss och jag vill med detta utskick välkomna önskemål, tankar och idéer kring vårt utbud av aktiviteter inför nästa termin och framåt.

Vad önskar just ni? Någon speciell aktivitet? Ös på med ideér och önskemål!

Vår verksamhet finns till för ER och vi vill möta så mångas önskemål och behov som vi bara kan 😃hör av er till mig på isabella@lunkikring.nu

Vänliga hälsningar

Isabella

Glädjeruset 26 augusti

EVENT PÅ @gladjeruset Lunk I kring fanns på plats och erbjöd: ⭐️Ridning ⭐️Mys och borstning ⭐️Pimpa sin egen hästsko ⭐️Hästkäppshoppning ⭐️Lotteri med chans att b la vinna pröva på ridning. Tack @gladjeruset för att vi fick chans att vara med ! Vi alla tyckte det var så kul 🙏❤️🐎 För mer info om hur man börjar rida hos oss maila isabella@lunkikring.nu

Ett stort tack till alla som var med och engagerade er på denna dag ! 

Glädjeruset 26 augusti -loppet där alla är välkomna

Vi välkomnar Lunk i kring till Glädjeruset Täby 2023! Här berättar de lite mer om sin verksamhet:

😀
Lunk i kring finns på plats på Glädjeruset så kom förbi för att testa ridning, pyssla, hoppa käpphäst eller bara snacka häst!#lunkikring#glädjeruset2023

”Lunk i kring erbjuder ridning för barn och ungdomar med alla typer av funktionsvariation och även deras familjer och syskon. På vackra Lovön i Stockholm rider vi ute i skog och mark året runt. Vår strävan är att så många som möjligt av vår målgrupp ska få uppleva känslan av att få rida på, köra eller bara umgås med en av våra hästar och i kombination få träning, stimulans och en fantastisk fritidsaktivitet.

Årets Lovöorganisation 2023

Glatt överraskade och stolta blev vi häromveckan då vi fick reda på att Lunk i kring utnämnts till årets Lovöorganisation 2023 av Lovö hembygdsförening. Det känns extra roligt då Lovön ligger oss så varmt om hjärtat och betyder så mycket för oss alla. Lunk i krings ordförande Cecilia tog emot nomineringen, godis till personalen och hästarna igår den 15/8 i hembygdsgården då hon också berättade om vår verksamhet .

Stort tack till Lovö hembygdsförening för den fina utnämningen !

Från oss alla på Lunk i kring