Det blev en härlig medlemsdag!

Det blev en fantastisk fin och rolig dag på stallbacken och tillsammans med över 60 medlemmar lekte ,pysslade, jobbade , fikade och umgicks vi i några timmar .Vi hade även under eftermiddagen öppet hus med pröva på ridning och avslutade sedan med årsmöte .Stort tack till alla ni som kom och gjorde vår dag minnesvärd ! 😀

Presentation av Filip på frontbilden

Kort berättelse av Filips pappa Stefan :

Filip har ridit på Lunk i kring i fyra år och har varje vecka längtat till ridningen. Han trivs väldigt bra i naturen och älskar särskilt ridturerna i skogen. Han tycker också mycket om när han får hjälpa till att ta hand om hästarna, som att borsta dom, väga upp mat, sopa stallet med mera. Ridningen ger Filip bra träning i hans kroppshållning och balans. Utöver de rent fysiska fördelarna ger hästarna Filip ett lugn och trygghet. Hästarna finns där för Filip och de har en enkel och självklar relation, i fullständig närvaro. Att varje vecka efter ridningen berätta för familjen vilken häst han ridit och vad de har gjort under ridturen har också bidragit till Filips utveckling i muntlig kommunikation och i att kunna återberätta upplevelser.

Den fantastiska verksamhet som Lunk i kring erbjuder, med både engagerade ridlärare och lektioner i en underbar natur, ger Filip ett skönt andrum för avkoppling från vardagens stress och utmaningar.

Påsklovsridning

Lunk i kring erbjuder under påsklovet 2023 mysiga hästaktiviteter! Nytt för i år är att vi erbjuder en långritt, där vi även välkomnar föräldrar/anhöriga! Som vanligt är även syskon välkomna på samtliga av våra lovaktiviteter.

Varmt välkomna att höra er till isabella@lunkikring.nu för frågor eller bokning

Läs mer i bifogad fil

Lunk i kring söker verksamhetsansvarig

Verksamhetsansvarig med personalansvar och arbete som ridledare med stall uppgifter. Lunk i kring söker en ny härlig individ till sin ridverksamhet som är belägen i en fantastisk miljö på vackra Drottningholm. Lunk i kring riktar sig till barn och unga med funktionsvariation . Tjänsten innebär en kombination av två härliga roller: verksamhetsansvarig med personalansvar och som ridledare på 70%.

Se annonsen i länken .

kontakt: erika@lunkikring.nu

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27252295