Terminsstart v.4 !

Äntligen drar terminen igång, vi har haft härlig ledighet och även aktiviteter under vinteruppehållet som jullovsridning och vintermys i stallet , Nu ser vi framemot att träffa alla våra ryttare och medföljare.

Varmt välkomna önskar Isabella, Erika Lena ,Pirjo Maria Lönn och Maria Sindre

Julavslutning på Lunk i kring

Nu har vi avslutat terminsridningen med julfina hästar, julklappar som tomten lämnat i det fantastiska kastanjträdet, pepparkaka och varm saft. Tack för den här terminen alla fina ryttare med familjer, anhöriga, assistenter och övriga engagerade som gör det möjligt för barnen att komma ut och rida hos oss. Vi önskar er en skön julhelg och på återseende för en ny termin i slutet av januari som bjuder på en hel del roliga ridaktiviteter förutom vår ordinarie ridning. Under julhelgerna erbjuder vi vintermys i stallet och lovridning .Se inbjudan i tidigare inlägg.

Fjordhästen Uri

Vi hälsar fina Björkhems Centurion (Uri) välkommen och hoppas han ska trivas hos oss. Uri är 12 år och en fjording . Han bodde tidigare i Västerlanda nära Trolhättan.

Erika och Lena hämtade Uri den 8-9 dec .

Höstlov på Lunk i kring

Vilka fantastiska höstlovsdagar vi har i stallet .Denna morgon bjöd på dimma och en fin soluppgång. Att mocka en hage kan då bli en fin naturupplevelse:) Personalen har genomfört 2 förmiddagar med utvecklingsarbete där vi nu landat våra tankar kring hästarnas välfärd och hur vi tar hand om dom på bästa sätt. Elever denna vecka är här och rider fler dagar i rad, likaså syskon och nya ryttare .

Vi välkomnar er nya elever och anhöriga som varit hos på lunk I kring för första gången.