Utmärkelser

Genom åren har Lunk i Kring tagit emot utmärkelser och fått uppmärksamhet i olika sammanhang. Här nedan listas några av de tillfällen föreningen blivit uppmärksammade.

______________________________________________________________________     Lunk i Kring stipendiat i Hugos Stiftelse    Hugos 2

Den 8 mars 2021 fick föreningen ta emot en check på 10 000 kr ,.Bidraget blir en grundsten i uppstartande av vårt hästskötarprogram som riktar sig till barn och ungdomar med problematisk skolfrånvaro. Stort tack till Hugos Stiftelse!

 

 

 

 

 

Lunk i Kring utmärkelse 10 000 kr från ATG – Drömfonden, Solvalla

På lördagen den 30 september 2017 delades utmärkelsen och 10 000 kr ut i vinnarcirkeln på Solvalla. Erika och Josefin var på plats och tog emot intyget/diplomet inför 4 000 åskådare. Där fick dom möjlighet att tacka och prata om verksamheten.

________________________________________________________________________

GULDRULLEN

Motivering
”Här finns en glädje. En optimism som smittar av sig och som får alla elever att tro på sig själva. Här ställs inga krav. Istället stärks man av ett positivt bemötande och mycket beröm. Här får man chansen att växa i sin egen takt. Här utgår man från varje elev. Det finns inga rätt eller fel. Här hittar man andra sätt och nya utmaningar. Värmen hos ledarna smittar av sig till alla ryttare, och skrattet och glädjen hänger kvar långt efter att ridturen tagit slut.” ( 13 maj 2011)

________________________________________________________________________