Personal

Kontakta oss i personalen : http://lunkikring.nu/wp-content/uploads/2023/01/Kontaktlista-LunkiKring-2023.pdf

    Maria o Hrokur 2Maria Lönn, arbetsledare och ridledare
Maria är arbetsledare. Hon är en klippa! Ständigt glad och hjälpsam. Maria sprider positiv energi omkring sig.
Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet.
Tecken-kommunikation, mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring.
Ridledare.
Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg.
Om jobbet
”Delad glädje är dubbel glädje!”
     Pirjo och skramur 2021

Pirjo Holappa, ridledare
Pirjo är alltid glad och hjälpsam i alla lägen och sprider lugn och harmoni .Pirjo har en naturlig och genuin känsla i arbetet med våra ryttare. Hon har tidigare jobbat inom äldreomsorgen som undersköterska.
Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet, teckenkommunikation. Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring. Pirjo är också kunnig på häst/vagnskörning. Om jobbet ”Jag tycker det är jättekul och givande att få jobba med barn och hästar!”

   

IMG_4289Erika Zacco, verksamhetsansvarig  Erika har en lång historia i föreningen och har varit engagerad sen barnsben. Idag är Erika verksamhetsansvarig. Hennes entusiasm och engagemang genomsyrar hennes arbete med och i föreningen.

Utbildning och erfarenhet Naturvetenskapliga programmet för att sedan bli Hälsocoach, gruppträningsinstruktör, personlig tränare. Mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och hästar på Lunk i kring och även i andra verksamheter och företag för att skapa en bredd i förståelse och kunskap.

Om jobbet ”Jag brinner för det här arbetet! Kombinationen av hästar, barn och ungdomar, att vara ute i alla årstider och fysiskt arbete är det härligaste som finns. Att även få vara med och utveckla Lunk i kring, skapa struktur och teamarbete tycker jag är kul. Personalfrågor tycker jag också är otroligt viktigt då positiv personal och glada hästar är en viktig nyckel för oss. Glädjen av vad som blir av detta klarar man sig inte utan.”

     
     
     
     
     
 
  Sarah BlomeSarah Blomé, ridledare
Sarah är en engagerad, positiv och omtänksam tjej. Hon har ett brinnande intresse för grön rehab/hästunderstödd terapi.
Utbildning och erfarenhet
Sarah är leg. Arbetsterapeut och utbildad Ridterapeut. Hon har bland annat arbetat med ungdomar och vuxna inom daglig verksamhet.
Om jobbet
Jag älskar den fantastiska frihetskänslan som man får av att ta sig fram till häst. Man får en inre frid när man kommer till stallet och umgås med hästarna. Att geandra möjligheten att få uppleva detta gör mig lycklig.                                                                     

Natalia billd hemsdian

Natalia Holmberg,ridledare :
Natalia är positiv, utåtriktad och lättsam och har ett stort intresse i att interagera med människor i olika åldrar och med olika erfarenheter.
Utbildning: Pågående studier i Socialantropologi på Stockholms Universitet, utbildad yoga instruktör sen 2016.
Om jobbet: Att jobba som ridledare på Lunk i Kring är ett otroligt givande jobb som lämnar mig med ett leende på läpparna efter varje arbetsdag. Det är en obeskrivlig känsla att, tillsammans med hästar, få vara med och skapa minnesvärda stunder för barn och ungdomar samt få se dem utvecklas.

 

Isabella Hägg,ridledare: Isabella är en glad tjej som alltid har ett leende att bjuda på. Hon har en förmåga att nå våra ryttare på ett lekfullt men ändå tydligt sätt.

Utbildning/erfarenhet: Kandidatexamen i biologi inriktning djurskydd. Ledarutbildning funktionsnedsättning och delaktighet, teckenkommunikation, specialpedagogik  med inriktning autism och utvecklingsstörning.

Om jobbet:Att jobba på Lunk i kring är världens bästa jobb! Att genom hästarna få hjälpa barnen att utvecklas och utmana sig själva är magiskt och helt fantastiskt roligt.

Lena Hallman, ekonomiansvarig:

Lena är ekonomi, bidrag och delvis utvecklingsansvarig .

Utbildning och erfarenhet: Rehabiliteringsinstruktör, hälsocoach för barn och ungdomar, ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet, ridledare. Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg. Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring .

Om jobbet: Här sker ideligen stora och små mirakel.

Maria Sindre,ridledare :
Utbildning: Förskollärare med tjugo års erfarenhet av att jobba med barn i förskola och skola.
Friskvårdskonsult och personlig tränare .Hästskötare.

Om jobbet: På Lunk i Kring möts det bästa av två världar, barn/unga och hästar! Jag kan inte tänka mig ett arbete som skulle kunna kännas mer meningsfullt!