Personal

 

Maria o Hrokur 2Maria Lönn, arbetsledare och ridledare
Maria är arbetsledare. Hon är en klippa! Ständigt glad och hjälpsam. Maria sprider positiv energi omkring sig.
Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet.
Tecken-kommunikation,mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring.
Ridledare.
Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg.
Om jobbet
”Delad glädje är dubbel glädje!”
 Pirjo och skramur 2021

Pirjo Holappa, ridledare
Pirjo är alltid glad och hjälpsam i alla lägen och sprider lugn och harmoni .Pirjo har en naturlig och genuin känsla i arbetet med våra ryttare. Hon har tidigare jobbat inom äldreomsorgen som undersköterska.
Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet,teckenkommunikation.Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring. Pirjo är också kunnig på häst/vagnskörning.Om jobbet ”Jag tycker det är jättekul och givande att få jobba med barn och hästar!” 

 

 

lena mars 21 Lena Hallman,ekonomiansvarig

  Lena är ekonomi, bidrag och delvis utvecklingsansvarig.Utbildning och erfarenhet Rehabiliteringsinstruktör,hälsocoach för barn och ungdomar,ledarutbildning ”funktionsnedsättning och delaktighet”.ridledare, turridning. Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg.Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring.Om jobbet Här sker ideligen stora och små mirakel !

 

 

IMG_4289Erika Zacco,verksamhetsansvarig Föräldraledig 1/2-31/10 2021 Erika har en lång historia i föreningen och har varit engagerad sen barnsben. Idag är Erika verksamhetsansvarig. Hennes entusiasm och engagemang genomsyrar hennes arbete med och i föreningen.Utbildning och erfarenhet Naturvetenskapliga programmet för att sedan bli Hälsocoach, gruppträningsinstruktör, personlig tränare. Mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och hästar på Lunk i kring och även i andra verksamheter och företag för att skapa en bredd i förståelse och kunskap.Om jobbet ”Jag brinner för det här arbetet! Kombinationen av hästar, barn och ungdomar, att vara ute i alla årstider och fysiskt arbete är det härligaste som finns. Att även få vara med och utveckla Lunk i kring, skapa struktur och teamarbete tycker jag är kul. Personalfrågor tycker jag också är otroligt viktigt då positiv personal och glada hästar är en viktig nyckel för oss. Glädjen av vad som blir av detta klarar man sig inte utan.”
2017-04-08 13 59 20Mitra Sundberg, ridledare
Mitra är en glad och positiv tjej som utstrålar lugn och harmoni.
Utbildning och erfarenhet
Mitra brinner för att hjälpa djur.
Om jobbet
”Fantastiskt att få jobba med kombinationen djur och barn, att få vara ute I naturen och att barnen får en gemenskap och möjlighet att rida.”

Isabella HäggIsabella Hägg,vik verksamhetsansvarig och ridledare:                                                 Isabella är en glad tjej som alltid har ett leende att bjuda på. Hon har en förmåga att nå våra ryttare på ett lekfullt men ändå tydligt sätt.Utbildning/erfarenhet:Kandidatexamen i biologi inriktning djurskydd.Ledarutbildning funktionsnedsättning och delaktighet,teckenkommunikation,specialpedagogik  med inriktning autism och utvecklingsstörning.

Om jobbet:Att jobba på Lunk i kring är världens bästa jobb! Att genom hästarna få hjälpa barnen att utvecklas och utmana sig själva är magiskt och helt fantastiskt roligt.

 
Sarah BlomeSarah Blomé, ridledare
Sarah är en engagerad, positiv och omtänksam tjej. Hon har ett brinnande intresse för grön rehab/hästunderstödd terapi.
Utbildning och erfarenhet
Sarah är leg. Arbetsterapeut och utbildad Ridterapeut. Hon har bland annat arbetat med ungdomar och vuxna inom daglig verksamhet.
Om jobbet
Jag älskar den fantastiska frihetskänslan som man får av att ta sig fram till häst. Man får en inre frid när man kommer till stallet och umgås med hästarna. Att geandra möjligheten att få uppleva detta gör mig lycklig.                                                                     

 

Rebecca

Rebecca Holmström, ridledare 

Glad och aktiv, älskar träning och fysiska aktiviteter. stort intresse för lösningsorientering och anpassningar. Jag pratar gärna om mina egna erfarenheter av att leva med diagnoser om man skulle ha några frågor eller bara vill känna samhörighet.

Utbildning: Utbildad djurvårdare och licensierad Montéryttare.

Om jobbet: Det är helt fantastiskt att vara ute i naturen året runt, och att dessutom kunna ge barn/unga möjlighet att uppleva detta med hästen som medium, bättre än så blir det inte  !

Natalia billd hemsdian

Natalia Holmberg,ridledare :

Natalia är positiv, utåtriktad och lättsam och har ett stort intresse i att interagera med människor i olika åldrar och med olika erfarenheter.

Utbildning: Pågående studier i Socialantropologi på Stockholms Universitet,utbildad yoga instruktör sen 2016.

Om jobbet: Att jobba som ridledare på Lunk i Kring är ett otroligt givande jobb som lämnar mig med ett leende på läpparna efter varje arbetsdag. Det är en obeskrivlig känsla att, tillsammans med hästar, få vara med och skapa minnesvärda stunder för barn och ungdomar samt få se dem utvecklas.