Månadsbrev oktober/november

Hej alla medlemmar !

vinter 1

Vi har gått in i vintertid, mörkret är ett faktum och vår ridgrupp klockan 15.30 får nu sätta på sig reflexer för att synas i mörkret. Ganska så mysigt och också lite tuffare för många. Ta sig upp på morgonen när det fortfarande är mörkt för vissa kan vara en stor omställning. Min lilla dotter tycker tex. Att kl 05.45 är en bra tid att gå upp. Hon har inte alls kommit in i vintertid än. Själv skulle jag gärna sova lite längre denna årstid

Medlemsdagen 4/10, så kul att vi kunde genomföra medlemsdagen i temat sagornas värld. Vi hade ett maxantal på 50 personer och det blev kölista. Vi i personalen hade en riktigt rolig dag och vi hoppas att ni som kom kände likadant. Vi gjorde egna käpphästar, drack saft och kaffe med kanelbullar till, det var uppvisning på ridbanan och de som ville kunde gå tipspromenad. Tack för tålamodet med vår kaffeservering. Just denna stund så la vår kaffebryggare av, vilket gjorde att de blev lite väntan. Men tillslut så hoppas vi alla fick en kopp kaffe.

medlemsdagen

Intensivridning på höstlovet var en succé och så kul att även en del syskon fick möjlighet att komma ut och rida. Kommande intensivridning kommer ske under jullovet och det har varit ett stort intresse. Vi är glada att kunna erbjuda ridning under jullovet och vi får vi se hur det kommer bli för det är nämligen första gången vi gör det. Vi hoppas vädret blir bra och att det blir något vi kan göra årligen.

Vinter 2

Temaveckan ”en ska bort” var en rolig och klurig vecka.

COVID-19

Pandemin är fortfarande högaktuell och vi fortsätter hålla fokus framåt och hoppas att den snart kommer vara över, vi vet bara inte när. En positiv del för oss i personalen är att vi inte längre är korttidspermitterade och därför kan jobba som vanligt igen. Skönt!

Vi fortsätter påminna varandra och vara duktiga på att hålla avstånd. Har bifogat ett dokument som beskriver hur vi tänker kring pandemin och våra riktlinjer. Vi tycker generellt att det fungerar bra med avstånd och är tacksamma att vår verksamhet är belagd utomhus vilket gör det fortsatt möjligt för oss att bedriva Lunk i kring.

Vårterminen 2020

Vi har en stund kvar på denna termin, vilket är kul! Jag har skickat ut anmälan för nästa termin, detta då det brukar vara många som vill planera i god tid och det brukar ta längre tid än man tror att få in alla anmälningar. Vänligen skicka in om ni vill fortsätta till nästa termin. Sista svarsdag är 20/11.

Vinter 3

Till vårterminen väntar jag (Erika) tillökning, jag jobbar min sista dag den 15/12 och sedan går jag på ledighet och föräldraledighet. Kommer sakna mitt härliga jobb men kommer tillbaka i oktober nästa år. Under den här perioden vikarierar Isabella för mig. Isabella kommer fortsätta som ridledare på plats och vikariera som verksamhetsansvarig. Så ni kommer se henne något mindre i stallet och desto mer här på mailen. Känns fantastiskt att vi har en kapacitet i personalgruppen där vi kan hjälpas åt med olika roller.

 

Önskar er en fin helg och jag hoppas ni mår bra och tar hand om er.

/ Erika

 

Kommentarer är avstängda