Månadsbrev maj och juni

Plötsligt är det juli och allt blommar runt omkring oss. Jag hoppas ni haft en fin start på sommaren. Kanske har vi hunnit se våren på lite närmare håll i denna omvälvande tid när vi är hemma mer än vanligt och naturen blivit ett sätt för många att vila och hämta energi från. Det känns fantastiskt att vi kunnat fortsätta nästan som vanligt ute på Lunk i kring.Vi har avslutat 2 fantastiska ridlägerveckor. Här kommer lite härliga bilder från dessa !

Collage läger 2020

 

Nu tar hästar och personal sommarlov .Vi ses till hösten!

HÖSTTERMINENS START- AVSLUT 2020

Måndagsgrupperna:   17/8- 7/12  Tisdagsgrupperna:     18/8 -8/12                    Onsdagsgrupperna:   19/8- 25/11 Torsdagsgrupperna:  20/8- 10/12                              Lördagsgrupperna:    22/8-  12/12

Sommar hästar 2020

Jag vill rikta ett stort tack till er alla som lyssnat på de råd och rekommendationer som gällt under våren vilket verkligen underlättat vårt arbete på Lunk i kring. Inför sommaren vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön och vilsam sommar. Var rädda om er.

Varma Hälsningar Erika

 

 

Kommentarer är avstängda