GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ! 2013

Hej alla kära Lunk i kringare 🙂

Jag vill börja med att önska er alla en varm god jul och gott nytt år. vi försökte arrangera ett julkort på alla som ser till att Ridningen fungerar på lunken . Personal och hästar. Det var lite kaos, hästarna skulle ju helst se glada ut med öronen framåt, och inte bli sura på varandra för att någon annan tog för mycket plats. Ni vet både hästarna och personal ville ju se bra ut på kort ! speciellt manna. Tillslut fick vi några fina kort, där princip alla log. Snobben lyckades tyvärr inte vara med, men han är vår lilla maskot och får inte glömmas bort. Han har denna vecka varit jultomte och gett oss alla ett gott skratt. Han ger alla lite kärlek på sitt eget sätt. Just detta kort nedanför, var mitt i action…

IMG_4294

 

Den sista veckan har varit julavslutningsvecka med tomtestig och paket, glögg,saft och pepparkakor i stallet och massa mys. Det känns som att alla blir lite extra snälla och trevliga denna sista vecka, kanske är det just pepparkakorna som spelar sitt spratt. Stallet blir väldigt tomt under jullovet utan alla spralliga ryttare, föräldrar och assistenter. Även om det är bra för alla med lite återhämtning. speciellt för hästarna som nu får lite semester, massage och massa julgott. På Jul afton brukar dom precis som vi få ett gott julbord, deras består av knäckebröd,äpplen, morötter och ibland några sockerbitar i krubban.

IMG_4212Nu är det jullov ända till den 23 :e januari för alla Lunk i kringare, förutom för mig.Jag kommer åka till Afrika och volontära på en skola i Kenya samt jobba som guide på ridsafari. Kommer tillbaks lagom till sommaren och ridlägren. Tack Karin Thore och Josefin Eberg för att ni kan jobba istället för mig så jag kan åka iväg på mitt lilla äventyr, och Lena Hallman för att hon sköter Hemsidan och facebook medan jag är borta.

IMG_4289

Jag kommer sakna Lunk i Kring något enormt, den härliga stämningen, glädjen och skratten som jag varje dag får på jobbet. Jag älskar mitt jobb och alla som bidrar till det. Hästarna, arbetskamraterna, barnen, föräldrarna och assistenterna. Det är alla nämnare som gör Lunk i kring till just Lunk i kring.

Ha nu en underbar jul och hoppas ni får massor packet och riktigt tar hand om varandra , kanske ge någon en oväntad extra kram,  alla blir glada av oväntad omtanke och paket 🙂 ,

vi ses i sommar! / Erika

2 055 tankar om “GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ! 2013

  1. Tack Erika ! Vi önskar dig ett stort LYCKA TILL på din resa 🙂 Du skriver med sånt hjärta och känsla , det blir svårt för mig att leva upp till men jag ska göra mitt bästa:) Jag vill också passa på att tacka vårt fantastiska gäng som jobbar med Lunk i kring både med barnen och i kulisserna med att ta hand om hästarna och allt annat som ska skötas om och såklart en jättekram till alla våra underbara ryttare med föräldrar, anhöriga och assistenter.
    God Jul och Gott Nytt År till er alla!
    Lena Hallman