Månadsbrev januari

Nu är terminen igång på Lunk i kring!
Det känns som att vinteruppehållet bara har svischat förbi. Samtidigt har vi i personalen hunnit med en hel del ute i stallet. Vi har städat och putsat utrustning, motionerat hästarna och pysslat om dem lite extra, haft möten och planerat inför en ny och spännande termin.Många av oss hade nog förväntat sig lite snö under månaden. Jag tror att hästarna med sin långa, tjocka vinterpäls skulle uppskatta lite snö och kyligare temperatur nu.  Men det har förstås varit väldigt härligt med de soliga dagarna den senaste tiden som bjudit på magisk himmel och givit oss en liten längtan efter våren.

häst                                         hästar i hage

Snart fylls stallplanen av alla härliga och duktiga ryttare igen och vi ser så mycket fram emot att träffa er. Hoppas ni är lika laddade som oss för en rolig och spännande vårtermin på Lunk i kring! Terminsstart för respektive dag är:

Måndagar 27/1, Tisdagar 28/1, Onsdagar 12/2, Torsdagar 30/1 och Lördagar 8/2.

lundarundan

Vi hälsar gamla och nya medlemmar varmt välkomna till vårterminen 2020!

 

Kommentarer är avstängda