Utmärkelser

Genom åren har Lunk i Kring tagit emot utmärkelser och fått uppmärksamhet i olika sammanhang. Här nedan listas några av de tillfällen föreningen blivit uppmärksammade.

Lunk i kring årets Lovöorganisation 2023!

I augusti fick föreningens ordförande Cecilia Norlander ta emot den fina nomineringen och gåvor av ordförande för Lovö hembygdsförening .

Vitsippspriset 2022 till Lunk I kring !

15 maj fick Lunk i kring ta emot emot den fina nomineringen och en vacker glasskulptur på Ekebyhovs slott .Vi fick även chansen att berätta om vår verksamhet .Stort tack till Kd Ekerö,vilken fin dag !

Nominerade till svenska hjältar

Under hösten blev föreningen nominerade och det skrevs en fin artikel i aftonbladet och även en liten film gjordes om vår verksamhet .Se film och artikel under ”INLÄGG” här på hemsidan.

Vinnare drömfonden 2021

Lunk i kring fick den stora äran och även ta emot 100 000 kr till vår verksamhet, där vårt nya projekt hästskötarprogrammet ,för barn och unga med problematisk skolfrånvaro och psykisk ohälsa , är inkluderat.

______________________________________________________________________   

Lunk i kring stipendiat Hugos stiftelse

Den 8 mars 2021 fick föreningen ta emot en check på 10 000 kr .Bidraget är en grundsten i uppstartandet av vårt hästskötarprogram för barn och unga med problematisk skolfrånvaro. Stort tack till Hugos Stiftelse!

Lunk i Kring utmärkelse 10 000 kr ATG Drömfonden.

På lördagen den 30 september 2017 delades utmärkelsen och 10 000 kr ut i vinnarcirkeln på Solvalla. Erika och Josefin var på plats och tog emot intyget/diplomet inför 4 000 åskådare. Där fick dom möjlighet att tacka och prata om verksamheten.

________________________________________________________________________

GULDRULLEN 2011

För Lunk i krings bedrifter för barn och unga med funktionsvariationer.

Guldrullen är ett årligt pris som delas ut av RBU till en fysisk eller juridisk person som på ett förtjänstfullt sätt under senaste kongressperioden verkat för att förbättra villkoren för barn och unga med rörelsehinder och deras familjer.

Motivering
”Här finns en glädje. En optimism som smittar av sig och som får alla elever att tro på sig själva. Här ställs inga krav. Istället stärks man av ett positivt bemötande och mycket beröm. Här får man chansen att växa i sin egen takt. Här utgår man från varje elev. Det finns inga rätt eller fel. Här hittar man andra sätt och nya utmaningar. Värmen hos ledarna smittar av sig till alla ryttare, och skrattet och glädjen hänger kvar långt efter att ridturen tagit slut.” (RBU:s jubileumskongress i Malmö 13 maj 2011)

________________________________________________________________________

Besök av Kronprinsessan Victoria och SVT

se filmen under KONTAKT ”länkar” här på hemsidan.

Den 18 juni 2009, blev en mycket speciell dag för oss på Lunk i Kring. Kronprinsessan Victoria kom på besök och SVT filmade med Fredrik Stattin som producent. Vi tackar Kronprinsessan och SVT för en mycket trevlig dag och stort engagemang. Inslagen om Lunk i kring, på SVT, visades i samband med Kronprinsessan Victorias fond och Radiohjälpen.