Personal

Kontakta oss i personalen :

    Maria o Hrokur 2Maria Lönn, arbetsledare och ridledare
Maria är arbetsledare. Hon är en klippa! Ständigt glad och hjälpsam. Maria sprider positiv energi omkring sig.
Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet.
Tecken-kommunikation, mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring.
Ridledare.
Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg.
Om jobbet
”Delad glädje är dubbel glädje!”
   

 Pirjo och skramur 2021Pirjo Holappa, ridledare

Pirjo är alltid glad och hjälpsam i alla lägen och sprider lugn och harmoni .Pirjo har en naturlig och genuin känsla i arbetet med våra ryttare. Hon har tidigare jobbat inom äldreomsorgen som undersköterska.

Utbildning och erfarenhet
Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet, teckenkommunikation. Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring. Pirjo är också kunnig på häst/vagnskörning. Om jobbet ”Jag tycker det är jättekul och givande att få jobba med barn och hästar!”

   

Erika Zacco, häst ansvarig och ”allt i allo”  Erika började engagera sig i föreningen som 9 åring. Då hennes mamma (Lena Hallman) startade om föreningen på Lovön. Erika har sedan dess engagerat sig i föreningen i olika positioner och arbeten, Erika har varit ridledare, lagt många ideella timmar på stalltjänst och hästarnas välfärd, jobbat med förändringsarbete av personalgruppen och mellan åren 2018-2023 arbetats som verksamhetsansvarig och personalansvarig. Idag är Erika  häst ansvarig och ”allt i allo” och för att stötta upp där det behövs. Hennes entusiasm och engagemang genomsyrar hennes arbete med och i föreningen.

Utbildning och erfarenhet pågående: Studerar just nu psykologi på Stockholms universitet. Tidigare: Naturvetenskapliga programmet för att sedan bli Hälsocoach, gruppträningsinstruktör, personlig tränare. Mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och hästar på Lunk i kring och även i andra verksamheter (så som personlig assistent, gruppboenden) och andra företag för att skapa en bredd i förståelse och kunskap.

Om jobbet : Lunk i kring är en unik verksamhet som jag tacksamt fått växa in i. Jag ser att hästar och natur, i kombination med närvarande och positivt bemötande av oss människor främjar fysisk och psykiskt välmående för alla individer. Jag tror på gemenskap och gillar att testa nya möjligheter för barn och unga i denna fantastiska miljö och strävar efter att alla ska få möjlighet att testa på Lunk i krings aktiviteter. ” 

     
     
     
     
     
 
                                                                     

Natalia billd hemsdian

Natalia Holmberg,ridledare :
Natalia är positiv, utåtriktad och lättsam och har ett stort intresse i att interagera med människor i olika åldrar och med olika erfarenheter.
Utbildning: Pågående studier i Socialantropologi på Stockholms Universitet, utbildad yoga instruktör sen 2016.
Om jobbet: Att jobba som ridledare på Lunk i Kring är ett otroligt givande jobb som lämnar mig med ett leende på läpparna efter varje arbetsdag. Det är en obeskrivlig känsla att, tillsammans med hästar, få vara med och skapa minnesvärda stunder för barn och ungdomar samt få se dem utvecklas.

 

Isabella Hägg, verksamhetsansvarig: Isabella är en glad tjej som alltid har ett leende att bjuda på. Hon har en förmåga att nå våra ryttare på ett lekfullt men ändå tydligt sätt.

Utbildning/erfarenhet: Kandidatexamen i biologi inriktning djurskydd. Ledarutbildning funktionsnedsättning och delaktighet, teckenkommunikation, specialpedagogik  med inriktning autism och utvecklingsstörning.

Om jobbet:Att jobba på Lunk i kring är världens bästa jobb! Att genom hästarna få hjälpa barnen att utvecklas och utmana sig själva är magiskt och helt fantastiskt roligt.

Lena Hallman, ekonomiansvarig: Lena är ekonomi, bidrag och delvis utvecklingsansvarig .

Utbildning och erfarenhet: Rehabiliteringsinstruktör, hälsocoach för barn och ungdomar, ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet, ridledare. Erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och omsorg. Mångårig erfarenhet av arbetet med barn och hästar på Lunk i kring .

Om jobbet: Här sker ideligen stora och små mirakel.

Ylva Abrahamsson ,ridledare :

Utbildning: Ledarutbildning-funktionsnedsättning och delaktighet. Flerårig erfarenhet av arbete med barn och hästar på Lunk i kring. Har även arbetat med turridningar samt som polohäst-skötare. Om jobbet: Det är underbart att få jobba på Lunk i Kring; hästarna, alla människor och miljön – allt är fantastiskt!

Ida Ek,ridledare:

Utbildning: Många års erfarenhet av att jobba med barn.  Utbildad barnskötare.  Har gått takk kurser, tecken som stöd. Mycket erfarenhet med hästar. Har tävlat i hoppning och vart mycket inom travet. Om jobbet: Att få möjligheten att jobba på Lunk i kring är något jag är oerhört glad och stolt över. Att få vara med och ge barn möjligheten att få vara i den här fantastiska miljön gör mig så glad. 

Frida Kindström ,ridledare:

Utbildning: Frida har gått Spånga gymnasium naturbruk inriktning djurpark och djursjukvård. Har jobbat med barn och ridning tidigare.  .själv ryttare sen 10 års ålder. Om jobbet: Man blir så glad av jobbet med barn och hästar tillsammans !