Månadsbrev september

September har passerat och nu är terminen verkligen igång på riktigt, vilket är superkul! Det är så roligt att se alla igen på stallplanen och tillsammans med hästarna. Det har också börjat en hel del nya ryttare denna termin vilka vi såklart hälsar extra varmt välkomna till Lunk i kring!

Vilken fantastisk fin månad vi har haft! Vi har varit väldigt bortskämda med många soliga och varma sensommardagar. Nu börjar naturen sakta skifta färger och skogen blir sådär magiskt vacker. Svalare vindar och lägre temperaturer avslöjar att hösten är här och det har blivit dags att ta fram både jackor och vantar. Även hästarna ställer om och de har börjat fälla sin sommarpäls för att istället sätta vinterpäls. Hästarna sover inomhus på nätterna nu vilket de verkar tycka är riktigt mysigt och skönt

Vi i personalen har börjar planera för några nya temaveckor under höstterminen som kommer att presenteras succesivt när det närmar sig. Detta var väldigt populärt förra terminen och det ska bli så spännande och roligt att fortsätta med fler teman denna termin!

september 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under höstlovet v.44 är det ingen ordinarie terminsridning men det finns istället möjlighet att delta på intensivridning, vilket innebär ridning och hästar i dagarna tre. Information om detta skickas snart ut så håll utkik på mailen!

Vi ses i stallet!

september 2

Kommentarer är avstängda