Månadsbrev Juli/Augusti

Tiden flyger fram och vi är nu inne i augusti månad. Under sommaruppehållet har både personal och hästar fått lite ledighet. Hästarna har sovit ute på nätterna och blivit lite extra ompysslade med massage och härliga skogsturer. Fylkir, som under en tid varit under rehabilitering efter en skada, är nu friskförklarad och vi hoppas att han ska kunna börja arbeta i verksamheten under höstterminen igen.

fylkir liggande hästar

Personalen har även hunnit göra lite sommarprojekt, bodarna har målats, stallet har skurats och utrustningen putsats.

emily målad bod

Vår verksamhetschef Erika har i juli blivit mamma och vi önskar henne stort grattis och varma lyckönskningar till familjen! Erika är nu föräldraledig fram till den 16 september då hon kommer att fortsätta arbeta en del administrativt. Vi är också glada att kunna meddela att Lena från och med 1 augusti är tillbaka efter en längre tids sjukskrivning. Lena kommer att arbeta med ekonomi, bidrag och utvecklingsfrågor. Vid frågor och funderingar vänder ni er som vanligt till info@lunkikring.nu, där Lena svarar på era mail fram tills Erika är tillbaka. Avbokningar görs till Maria på 073-7404696.

Vi hoppas att ni alla haft en skön sommar och att ni är laddade för en härlig hösttermin på Lunk i kring med mycket ridning, utmaningar och glädje! Samtliga ridgrupper börjar v. 34 och vi ser så mycket fram emot att få träffa alla fantastiska ryttare igen.

Varmt välkomna både nya och gamla ryttare!

mulle

Kommentarer är avstängda