Månadsbrev februari

Februari har snart passerat och terminen är nu igång för alla grupper. Vi har dessutom precis avslutat tre dagars intensivridning under sportlovet. Många glada och duktiga deltagare fick vi träffa!

Bild1Bild2

 

 

 

 

 

I kojan kan ni numera hitta tidningen Min häst. Det senast numret hänger vid soffan, stanna gärna en stund för lite mysig läsning. Dessutom finns nu också en gästbok som ni mer än gärna får skriva några rader i, eller varför inte rita en liten teckning!

Bild4Bild3Under terminen har vi haft en temavecka: ”alla hjärtans dag”. Den veckan letade vi efter röda hjärtan och några ryttare funderade kring frågor som fanns på några hjärtan. Jag tror att både ryttare, medföljare och personal tyckte detta var väldigt spännande!

Om några veckor väntar ett nytt tema och till detta behövs en massa strumpor. Kanske har ni några udda eller för små strumpor hemma som ni vill skänka till vår temavecka? Tag gärna med till ridningen nästa gång .

Bild7

En nyhet för 2020 är att Lunk i kring sökt medlemskap i Parasportförbundet och blivit godkända och anslutna! Genom medlemskap i Parasportförbundet är föreningen    också ansluten till Riksidrottsförbundet. Ni kan läsa mer om dessa förbund på www.parasport.se och www.rf.se.

Under de närmaste veckorna kommer det att skickas ut inbjudningar till vårens och sommarens spännande aktiviteter på Lunk i kring, så håll utkik på mailen!

Vi ses i stallet!  Bild8

 

Kommentarer är avstängda