Månadsbrev oktober

 

Oktober månad rivstartade med en härlig temavecka! På ridbanan stod en annorlunda hinderbana iordningställd där ryttarna bland annat fick prova på att plinga i klocka, flytta mugg, fånga ring och styra slalom. Ett fantastiskt sätt att träna motorik, hjärngymnastik och samspel med hästen!

okt ridbananokt pirjo banan

 

 

 

 

Vi har faktiskt hunnit med ytterligare en temavecka denna månad. Nämligen temat ”gissa och hitta djuret”. Det var en utmaning både att hitta djurbilderna i skogen eller på ridbanan men också att para ihop bakdelen med rätt framdel. Det blev en vecka med mycket spänning och skratt!

okt memory 2okt memory 1

 

 

 

 

Nu börjar det bli väldigt blött och lerigt ute. Hästarna rullar sig glatt i leran och vi i personal får spendera extra mycket tid att rykta hästarna. Vi påminner medföljare att ha på sig ordentliga skor som tål vatten och lera, det finns skor att låna i kojan. Detta för att få en så säker och trevlig ridtur som möjligt för alla.

Personalen på Lunk i kring har haft en teambuilding-dag denna månad.Det blev en regnig men härlig dag i stallet med både praktiska och teoretiska moment, mycket inspirerande och utvecklande!

personal

Från och med den 1 november kommer Erika att gå på föräldraledighet på 100% Isabella kommer då att träda in som vikarie fram tills Erika är tillbaka i april.

okt sista regnbåge

        Regnbågen tittade fram en eftermiddag med sol och regn om vartannat! 

                                                           Ha det så gott!

Kommentarer är avstängda