Ridläger, sommarlov och mycket mer

Här kommer ett månadsbrev från vad som hänt under maj och halva juni månad. Lunk i krings nog mest aktiva månader, också en tid när sommaren tar vid och sommarloven börjar. Jag tycker detta månadsbrev förtjänar massor bilder. Så här kommer bildspecial

YOGAVECKAN blev härlig. Vi i personalen reflekterade en hel del. Stannade upp och tog ett extra djupt andetag. En del av barnen gick all in och gjorde yogaövningar på hästryggen.

yogavecka 1

Vi tycker det har varit roligt med teamaveckor under våren. Hoppas ni också gillat det! Det kan hända att vi fortsätter med det även till hösten.

yoga sommar

Lunk i kring bjöd in till sommarmiddag på logen för alla som involverar sig i Lunk i kring. Som gör Lunk i kring möjligt. Personal, medryttare, styrelsen, revisor. Det blev en väldigt härlig kväll.

sommarmiddag 1 2019 sommarmiddag 2019

Första hjälpen kurs för personalen med fantastisk kursledare vid namn Greta. Super viktigt, och vi alla tyckte det var kanon att få uppdatera våra kunskaper kring detta område.

första hjälpen kurs 2019

Lyckliga hästar i hagen. Även dom har börjat få sommarkänslor. Njuter av gott gräs. Flugor, mygg och bromsar tycker dom är sådär. Därav flughuvan på huvudet. Här nedan ser ni Hrrokur och Fylkir.

sommar 2 2019 sommar 2019

Tömkörningskurs under en hel dag med personalen, medryttare och andra från stallet. Hästarna och personalen börjar bli riktigt duktiga på detta nu.

tömkörningskurs rindill tömkörningskurs skramur 2

Isabella har även hunnit med att gå en kurs i arbetsmiljö och vi har haft fint besök av Agneta Bonde som representerar en av våra bidragsgivare.

Vi avslutade denna termin med tre ridläger som jag tror att vi alla uppskattat. Det är otroligt kul att få träffas under den form som blir under ridlägren. Vi hoppas att ni som varit med har haft lika roligt som oss i personalen.

ridläger

Önskar en härlig sommar.

Nu tar hästar och personal sommarlov

Vi ses i hösten!

HÖSTTERMINENS START- AVSLUT

Måndag grupperna: 19/8- 9/12

Tisdagsgrupperna: 20/8- 10/12

Onsdagsgrupperna: 21/8- 27/11

Torsdagsgrupperna: 22/8- 12/12

Lördagsgrupperna:  24/8-   14/12

 

Varma Hälsningar Erika

glassgubbar 2019

Kommentarer är avstängda