HÖSTEN är här!

HÖSTEN är här!

HÖSTEN är här!

Min favorit årstid, hur vackert är det inte när alla olika färger börjar te sig bland träden. Vissa dagar är stormigare än andra, i torsdags blåste vi nästan bort. Andra dagar har vi fortfarande fått känna av sommarvärmen. Hästarna börjar sätta tjock vinterpäls och undrar vart tog nu gräset vägen. De har även börjat få sova inomhus om nätterna.

Denna höst får vi även se mer av hästen Kolle. Som vi är glada att vi får låna in till verksamheten i veckorna. Han är bara så bäst! Han har ett stort hjärta och bär tryggt sina ryttare på ryggen. Skramur kan nu äntligen ( iaf om 1 vecka ) dra barn och ungdomar i vagnen bakom sig. Under våren och sommaren har vi lagt ett extra arbete för att köra in Skramur. Han har visat sig vara fantastiskt duktig på detta. Och dessutom älskar han det. Vi ser så mycket fram emot att ha en häst till i vår verksamhet som vi kan använda som körhäst.

Varma hälsningar Erika

 

Kommentarer är avstängda