Nu är det snart jul igen ..

Hej !

Sist jag skrev var det sommar och varmt men började röra sig mot kallare och ruskigare dagar , Gummistövlarna åkte på och alla barn kunde hoppa omkring i vattenpölar. Ibland tror jag att hösten är hästarnas favorit årstid eftersom dom verkar tycka att det är så skönt att smutsa ner sig i leran.

Idag landade de första snöflingorna på stallbacken, idyllen gick snabbt över i regnslask och stormen sven besökte oss. Men lika glada var vi och barnen, vi fick hålla i hatten och hästarna fick komma in i värmen en liten stund tidigare än de brukar.

Om två veckor är det terminsavslutning och hästarna går på jullov, hoppas på massa snö till julafton och att alla snälla barn får roliga julklappar.

Terminsstart datumet är satt : Torsdagen den 23 januari 2014.

I Onsdags hade styrelsen möte och det är verkligen en härlig styrelse där alla har samma strävan efter att göra det så bra som möjligt för ryttare,personal och hästar. Apropå så bra som möjligt så var Kommunal ute hos oss i Tisdags och pratade om Skyddsombud. Intressant och mycket viktigt, verkade som att vi hade koll på läget. Maria Lönn är nu skyddsombud i samråd med Lena Hallman.

Trevlig Helg / Erika

IMG_1951 Manna är vårt lilla busfrö som alltid försöker smitta åt sig en morot.

Kommentarer är avstängda