Medlemsdag 2021

Vi på Lunk i Kring välkomnar alla medlemmar till en medlemsdag
den 2 oktober kl 11.

Vi vill gärna samla alla medlemmar en härlig höstdag, där vi alla kan mötas i den vackra miljön vi har ute på Lovön och i stallet. Den här dagen är till för möten, lek, samtal och aktiviteter. Som många av er vet krävs det en hel del arbete för att hålla ett stall med en verksamhet och hästar rullande. Denna dag vill vi gärna ägna åt den del av vår verksamhet som INTE involverar ridning och hästskötsel. Se nedan vilka aktiviteter som kommer pågå.

Välkomna ut och andas lite frisk luft, ta en promenad i skogen, möta andra medlemmar och delta i aktiviteter efter ork, vilja och förmåga! Delar av Lunk i Krings personal och styrelse kommer vara på plats.

11.00 – 13.00 Aktiviteter

Smörja sadlar och träns
Underhåll av hagar och rengöra vattenhinkar
Kratta och sopa i och kring logen
Tvätta vagnarna
Rengöring av ryktborstar
Rengöring av krubbor i boxarna
Pyssla, rita
Tipspromenad
Bara njuta av hösten på en filt

12.30 Lunch

Vi bjuder på korv med bröd och kaffe (obs! föranmäl er)

Ta också med eget fika som ni vill ha under dagen.

Anmäl er till

medlemsdagen senast 27/9 till info@lunkikring.nu. Ange antal personer och om ni önskar lunch.

Kommentarer är avstängda