Medlemsbrev april och maj

Och så kom värmen till slut.. Så efterlängtad!! Trots den väldigt kalla våren har vi på Lunk i kring värmts av fina lovord och massor med uppmärksamhet de senaste veckorna i samband med att vi utsågs till vinnare i ATG Drömfond ”Välgörande hästkrafter”. Om någon missat detta kan ni gå in på: Lunk i kring – ATG Drömfond (dromfond.se) och läsa mer samt spana in den otroligt fina och härliga filmen om vår verksamhet. Tack till alla modiga medlemmar som deltog i filmen och stort tack för alla gratulationer till vinsten. Vi är otroligt tacksamma, glada och rörda!

Bilder nedan är ” bakom kameran” 🙂

                

Vi har i april kunnat starta igång vårt hästskötarprogram för elever med problematisk skolfrånvaro. Mer om själva programmet kan ni läsa om på vår hemsida. Det ska bli jättespännande att följa upp och arbeta vidare med denna insats.

I april hade vi också besök av tränaren Matilda Qvarnström som vidareutbildade personalen inom tömkörning. Tömkörning är ett väldigt bra komplement till ridning för att stärka och träna våra hästar. Vi hade en fantastiskt givande och rolig dag med många kluriga utmaningar och ”hemläxor”.

Terminen börjar så småningom närma sig sitt slut, lördagsgrupperna har avslutning v.20 och övriga grupper slutar v.22. I juni erbjuder vi sommaraktiviteter under tre helger. Just nu är alla platser fullbokade men det går bra att ställa sig i kö. Jag vill därmed även påminna er om att avboka er plats så tidigt som möjligt om ni skulle få förhinder, så att någon annan kan få chansen att fylla upp platsen.

Till sist vill jag påminna om att anmäla er till höstterminen genom att maila till info@lunkikring.nu. Välkomstbrev med datum och info har skickats ut. Så skynda er att skicka in anmälan för att inte mista er plats till nästa termin!