Månadsbrev augusti-september

Hej alla kära medlemmar och ryttare. Terminen är i full gång! Och hösten börjar äntligen ta form, ju äldre jag blir desto mer gillar jag hösten. Det är något speciellt med alla färger och den kalla krispiga luften. Vi välkomnar våra nya medlemmar och ryttare lite extra, denna månad skulle jag säga att vi fått rekordmånga nya medlemmar under en och samma månad, vilket är jättekul. Speciellt eftersom vi kan börja med att erbjuda en medlemsdag.Krama Kolle

Medlemsdagen 4/10 är nu på söndag, och för första gången sen jag började jobba på Lunk i kring så har vi en kölista till medlemsdagen. Vi hoppas att det är för att ni tycker det är kul att vara hos oss. Och tänker också att det beror på att i och med Corona så är aktiviteterna som finns begränsade. Därför har vi bestämt att årets intensivridning på höstlovet kommer erbjuda dubbelt så många barn att komma och rida.

Intensivridning på höstlovet är denna gång även för syskon och vi har därför ett koncept där varje barn kan rida två dagar i rad. Och vi kommer erbjuda två sådana tillfällen under veckan. Det gör att vi dubblar mängden barn som kan komma och rida hos oss på höstlovet.

Styrelsemöte har vi haft under denna period, känns kul med en i princip helt ny styrelse som kommer med nya idéer och tankar.

Temaveckorna har dragit igång, och denna vecka, v. 40 har varit en rolig sådan.Temat har varit häst och ryttarkunskap.skog barn

Hästen Lanzo kom i mitten av augusti. Han har nu sakta börjat jobba med våra barn. Han är en rolig individ som vi hoppas ska trivas hos oss. Lanzo hyr vi av Taffnäs gård.

Hästar i hagen

COVID-19 vi påminner om våra riktlinjer som vi har tyckt fungerat väldigt bra. Som det ser ut just nu fortsätter vi planera för kommande aktiviteter som vanligt och med dessa påminnelser:

  • Vi uppmanar alla att stanna hemma vid sjukdomssymptom. Avboka gärna din ridning i så god tid som möjligt.
  • Inga ryttare i stallet, detta för att minska inomhusmoment och närkontakt.
  • Vistas så kort tid som möjligt i Kojan, vänta gärna utomhus om vädret tillåter.
  • Ni som använder lånehjälmar, spraya hjälmen med desinfektionsmedel som finns på hjälmhyllan.

Önskar er en fin helg, och ser framemot att se många av er på medlemsdagen på söndag.

/ Erika

 

Kommentarer är avstängda