April månadsbrev

Vilken härlig månad. Massor av roliga aktiviteter. Och framförallt så har vi fått träffa er ryttare och medlemmar mer än vanligt. Både på påsklovsridningen och vår medlemsdag, vilket är så härligt.

Vi började April med en Memoryvecka. Där vi hade ett memory/bilder nere på ridbanan. Det visade sig vara populärt. Så bilder kommer få dyka upp mer framöver.  Kanske vi lägger till lite nya bilder, vi fick förslag på biltema.

Under påsklovet vände vår/vintern till riktigt sommarväder, hästarna riktigt njöt under PÅSKLOVSRIDNING och rullade extra mycket i hagen mellan turerna. Nu vill dom bli kvitt vinterpälsen.

Vi hade en fantastisk MEDLEMSDAG i lördags, vädret bjöd på stålande sol och sommarkänsla. Det tvättades vagnar, mockade hage, klipptes buskar, slipade bord, krattades, pysslades, blommor planterades och de som ville gick också en spännande tipspromenad gjord av Pirjo. När vi hade haft stallfix så bjöds det på korv i vår ”korvkiosk”.  Kul att så många medlemmar, föräldrar, syskon och personal kom och deltog.

20190427_124701 20190427_124804

ÅRSMÖTE: Vi hälsar Janette Nelson och Anna Albinsson välkomna till styrelsen och tackar Maria Lönn för lång och trogen roll i styrelsen.

Förtydligande kring avbokningar. Om det är så att ni behöver AVBOKA er ridtid pga sjukdom eller förhinder, vänligen gör det på sms till Maria på nummer:  0737404696

Håll utskick på mailen, närmsta dagarna kommer information om ridlägerdagar ut.

Hoppas ni hade en härlig Valborg och första Maj. Nu välkomnar vi Maj månad.

Varma hälsningar Erika

Kommentarer är avstängda