Januari- Vi välkomnar våra ryttare till en ny termin

Terminstartsdag !

Och det var en helt magisk dag, en sån där dag när man undrar om naturen är på riktig.

20190124_151916

Det ginstrade, soljuset värmde och det var en krispighet i luften. Kallt, -9 grader. Vi i personalen fick värma oss mellan turerna och några ryttare hade kalla fingrar efter turena. Hästarna traskade på med raska steg och kändes glada att vara igång och jobba igen.

Hoppas ni medlemmar haft en härlig ledighet och också att ni ser framemot våren. Det gör vi, och har en hel del på gång.

Besök på Hovstallet för ryttare , syskon och en assistent/ förälder den 16/2 kl. 15.00. Vid intresse anmäl er till info@lunkikring.nu

Sportlov V.9 och då erbjuder vi tre dagars intensivridning ( ingen vanlig terminsridning denna vecka) Inom kort kommer det ut information om detta.

Terminen kommer erbjuda en MEDLEMSDAG den 27/4, Alla medlemmar är välkomna! Denna eftermiddag kommer vi även ha styrelsens årsmöte.Vi återkommer med mer information när det närmar sig. Förra årets dag var riktigt skoj!

 Söker ordförande,suppleant och ledamot tills styrelsen med tillträde 27/4, vis årsmötet. Vi letar efter personer som vill engagera sig i styrelsen. Du kan vara medlem, eller kanske känner du nån som känner någon som är intresserad.  Vid intresse maila : info@lunkikring.nu med en motivation varför just du önskar vara med och tidigare erfarenhet av styrelsearbete eller liknande.

Under terminen kommer det dyka upp något nytt. Vi kommer ha några temaveckor. Dessa kommer vi berätta om på sociala medier som Instagram och facebook, och ni kommer märka detta när ni kommer ut till stallet.

20190124_161150

GNÄGG från Fylkir och Välkomna till en ny termin.

Kommentarer är avstängda