OKTOBER

Denna månad visst flög förbi.

Massor av roliga saker har hänt ute hos oss. Nr. 1 skulle jag säga är att vi har bytt årstid, det var som att i början av månaden så gick vi på riktigt från sommar till höst. Löven har växlat färg och naturen har gnistrat. Nu i slutet av månaden så är vantar och mössa på. Vi har påmint om klädsel i stallet. Alltid viktigt, framförallt för säkerheten. En bra sko med klack, kläder som sitter skönt utan att bli hala i sadeln. Och nu när kylan biter i, det är kallare än man tror uppe i sadeln vissa dagar.

Vi har varit på inspirerande studiebesök ute på Färingsö hos http://www.equistiern.se/ och  http://www.hastcraft.se/lyckebo-gård-25298219. Tack för att ni tog emot oss. Dessa två verksamheter jobbar liknande som vi, det är alltid kul att få se hur andra gör .

Vår Fina häst Fylkir har också genomgått en lyckad operation på Strömsholm, det visade sig att hans skada var ”bättre” än vi trott. Vilket gör oss alla super glada. Nu är han i liten sjukhage och på rehab en period. Och förhoppningsvis kan han jobba som vanligt om en stund.

I början av Oktober började Erika vikarierad som verksamhetschef för Lena. Tänker att det såklart blir en förändring när en annan person kommer in och ska göra något Lena gjort i ca. 20 år. Wow, Vilket jobb hon har gjort! Med sån otrolig passion, glädje och kärlek . Har hon varit med och skapat det lunk i kring vi har idag. Hos oss är alla välkomna!

Vi har haft en medlemsdag på Hovstallet ! Det var lyckat , intressant och spännande.

20181013_123835

20181013_124536

Nu i slutet av Oktober så håller vi på att ladda upp inför Höstlovsridning. Under 3 dagar så har vi ridning, där ni är välkomna att komma ut och rida 3 dagar i rad. Detta brukar vara en hitt!

Ny mailadress: Info@lunkikring.nu (  i några veckor kommer lena@lunkikring.nu fortsätta fungera)

Nytt nummer: Tel. 0707997227

Vi hörs och ses i stallet !

 

 

Kommentarer är avstängda