Ny termin !

Det är alltid lika roligt när terminen och ridningen sätter igång igen och vi får möta våra glada ridsugna ryttare, det gör vårt jobb väldigt tacksamt, för ”delad glädje är verkligen dubbel glädje”. Lite nytt : Erika är ju i Afrika under 4 månader och är just nu i Namibia och jobbar som ridsafariguide ( kambaku.com )  bland flera andra sysslor  tränar/ tar hon hand om 6 hästar dagligen. Karin Toresson kommer att jobba hos oss under tiden Erika är ute och reser, likaså kommer Josefin Eberg jobba på lördagar och även hoppa in vid behov.Varmt välkomna till Lunk i kring, tjejer!  Annars ser vår personalsituation ut som i höstas och det är något som gör mig mycket glad,vårt team är sammansvetsat och personalen delar samma glädje och vision. Gemensam nämnare är att vi alla älskar vårt jobb. Vi kommer  kunna fortsätta erbjuda 3-dagars intensivridning på sport och påsklovet. I juni fram till midsommar blir det flera 2-3 dagars läger.

Lena Hallman

Kommentarer är avstängda