Äntligen är vi igång efter ett fint sommarlov

CIMG1474Sommarlovet är slut för både hästar och ryttare , och hösten närmar sig. Jag tycker det är härligt och det verkar som att dom flesta har fått tillräckligt med sol för att njuta av lite mörkare tider. Hästarna har gått in från sommarbetet och står nu inne på nätterna, gräs bytts ut till hö och lika glada som dom var att komma ut på bete verkar dom vara att komma in igen. Ett annat tecken är ju vinterpälsen : Skramur, Manna och Flipi har redan börjat byta päls och känns som nallebjörnar. Nu är det som mysigast att lägga kinden mot hästens hals.

Idag påbörjar vi tredje veckan och det känns som rutinerna börjar falla på plats, det är skoj för att första veckan är alltid lite flummig, många telefonsamtal blev det även denna terminsstart, vart har ni tagit vägen? Vi har även fullt upp med att komma in i våra rutiner och krama om och hälsa på alla, det är tur att våra ryttare har ett stort tålamod när vi inte kommer iväg exakt på minuten. 🙂

Vill önska våra nya ryttare ett varmt välkomnande och tveka inte att fråga om det är något ni undrar över 🙂 Vi har även några ryttare som tyvärr har slutat och jag hoppas ni kommer ut och hälsar på när ni har vägarna förbi !

Det verkar ha regnat inatt så idag blir det på med gummistövlar och regnkläder. Rekommenderar både föräldrar och assistenter att förbredda sig på det framöver, det blir ju så mycket lättare att hoppa i vattenpölar med stövlar . Vi har lite lånekläder och stövlar i kojan om ni skulle glömma.

Ha en härlig dag ! Jag själv ska ut och hämta en lerig skramur som verkar älska att det regnar och blivit lerigt i hagen, skramur är just nu grå. 🙂 / Erika

Kommentarer är avstängda